Guard One

„Ziua Securitatii Private”

Federatia Serviciilor de Securitate (FSS) a organizat in data de 11 noiembrie 2016 la Hotel JW Marriott Grand Hotel Bucuresti un eveniment unic dedicat intregii industrii de securitate din Romania: „Ziua Securitatii Private”.
Evenimentul a inclus: Adunarea Generala a Federatiei Serviciilor de Securitate, un seminar din cadrul campaniei de promovare a Manualului European “Best Value” pentru achizitia serviciilor de securitate pe criterii de calitate si Gala de decernare a Trofeelor OSPA pentru Excelenta Pofesionala în Securitate Privata, o premiera pentru Romania.

guard-one-eveniment-1

“Securitatea privata reprezinta, fara dar si poate, o afacere de interes public general, iar evenimentul din 11 Noiembrie isi propune alinierea industriei romanesti deguard-one-eveniment-2 securitate privata la standardele de calitate si practicile europene.”

Initiativa Best Value, finantata de Comisia Europeana si asumata de UNI Europa si CoESS, vizeaza crearea unui manual de bune practici pentru cumparatorii serviciilor de securitate, in sensul definirii criteriilor de achizitie care asigura atingerea unui nivel ridicat de calitate. Acest manual va oferi cumparatorilor argumentele necesare pentru a face achizitii bazate pe valoare si arata importanta cautarii, selectarii si alegerii celor mai bune servicii de securitate”. – Silvian Pena Director General Guard One

Guard One a fost sponsor al evenimentului si a inmanat premiul la categoria “Agenti de Securitate”, premiu ce a revenit domnului Stefanescu Vlad George.

guard-one-eveniment-3