Guard One

Cursuri de formare profesionala

 

Formare profesionala agenti de securitate

Pe langa serviciile de securitate si protectie de calitate pe care le furnizeaza pietei romanesti, Guard One este si un important furnizor de formare profesionala a agentilor de securitate.

Anual peste 100 de agenti se inscriu la cursurile de formare profesionala agenti de securitate Guard One. Cursurile Guard One sunt extrem de apreicate de catre Autoritatea Nationala de Calificari (ANC) atat pentru calitatea materialelor de curs si abilitatile didactice si practice ale formatorilor cat si pentru conditiile de desfasurare a cursului.

BENEFICIILE cursului de formare profesionala agenti de securitate Guard One:

  • Raportul calitate-pret este unul optim si este adaptat la puterea de cumparare a agentilor de securitate din Romania;

  • Cursul poate fi achitat in 3 transe lunare;

  • Suportul de curs este asigurat de catre Guard One si ramane in proprietatea agentului de securitate;

  • Pe langa dobandirea unor abilitati teoretice cursnatii vor beneficia si de exemplificari practice oferite de catre formatorii Guard One, formatori cu vasta experienta in industria de securitate si protectie.

CARACTERISTICILE cursului de formare profesionala agenti de securitate Guard One:

  • Durata cursul este de trei luni;

  • Structura cursului este urmatoarea: 60 ore teorie si 300 ore de practica

  • Examenul de absolvire a cursului se face in prezenta unei comisii specializate in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare.

Calitatea serviciilor de protectie si securitate este direct influentata de gradul de formare profesionala a agentilor de securitate si in consecinta Guard One pune un accent deosebit pe continua educatie a agentilor de securitate.