Guard One

Consultanta securitate

GRATUIT – Consultanta de securitate GUARD ONE

Identificarea corecta a nevoilor de securitate, dimensionarea si eficientizarea serviciilor de securitate si protectie in concordanta cu cerintele clientilor si prevederile legale, reprezinta punctul de plecare in parteneriatul pe care Guard One la dezvoltat cu toti clientii sai, persoane fizice sau juridice.

Consultanta de securitate pe care o ofera Guard One are la baza experienta vasta dobandita de catre specialistii sai ultimii 15 ani, in contextul frecventelor modificari legislative specifice industriei de securitate si protectie, al evolutiei tehnolofgiei si al trendurilor macro-economice.

BENEFICIILE oferite de serviciul de Consultanta de Securitate Guard One:

  • Identificarea corecta a necesitatilor reale de securitate si a riscurilor de securitate ale obiectivului;

  • Configurarea unui sistem de securitate adaptat fiecarui tip de obiectiv si elaborarea si implementarea unor solutii de securitate personalizate pentru neutralizarea riscurilor existente si prevenirea aparitiei de noi riscuri;

  • Adaptarea sistemului de securitate existent, la modificarile survenite in timp asupra obiectivului si la noile tendinte generate de evolutia dramatica a tehnologiei de securitate.

CARACTERISTICILE serviciului de Consultanta de securitate Guard One:

  • Asistenta specializata pentru activitati de paza, securitate, protectie persoane si bunuri precum si monitorizare video si GPS;

  • Analize, evaluari si rapoarte cu privire la riscurile specifice securitatii persoanelor, bunurilor si protectiei mediului;

  • Audit periodic de securitate, pentru eficientizarea sistemului de securitate existent, ca urmare a modificărilor aduse la obiectivele protejate sau a învechirii echipamentelor.

Serviciul Consultanta de Securitate oferit de catre Guard One monitorizeaza indeaproape evolutia mediului extern in care activeaza clientii sai (social, politic si ideologic, cultural, demografic, juridic, etc) dar si evolutia industriei in cadrul careia acestia activeaza.

In acest mod anticipam modificarile acestor medii, identificam impactul modificarilor in activitatea clientului si elaboram solutii de securitate eficiente menite sa previna si sa neutralizeze riscurile generate de aceste modificari.

Contacteaza-ne! Serviciul Consultanta de Securitate este GRATUIT!