Guard One

Sisteme de alarma

Sisteme de alarma

Avand un inalt nviel de specializare in sisteme si solutii de securitate de ultima generatie, Guard One proiecteaza, instaleaza si asigura mentenanta la nivel national pentru sisteme de alarma cu eficienta si performanta dovedita in timp.

De ce avem nevoie de sisteme de alarma?

O data cu intensificarea turbulentelor de natura economica, sociala, culturala si ideologica, cresc si riscurile zilnice cu care se confrunta, oamenii si companiile.

Prevenirea si anularea acestor riscuri se poate realiza prin implementarea unui sistem de alarma care are drept scop protejarea oamenilor si bunurilor dintr-un anumit areal. Sistemul de alarma este compus din centrala, tastatura, senzori de miscare, sirena interior/exterior si optional buton de panica.

Desi butonul de panica este un element optional intr-un sistem de alarma, acesta este insa extrem de util deorece asigura protectia persoanei nu doar in perimetrul protejat ci si in vecinatatea acestuia (max. 30 metri)

Care sunt etapele in implementarea unui sistem de alarma?

 • Apelarea de catre client a serviciului GRATUIT de consultanta de securitate oferit de catre Guard One. 24/7.
 • Identificarea si evaluarea nevoile reale de securitate ale clientului si configurarea impreuna cu acesta a ofertei optime.
 • Proiectarea si instalarea unui sistem de alarma corespunzator nevoilor de securitate ale clientului.
 • Asigurarea securitatii si protectiei permanente prin conectarea sistemului de alarma la Dispeceratul Guard One de monitorizare si interventie rapida.

Dispeceratul Guard One MONITORIZEAZA permanent evenimentele petrecute la sediul clientului (efractie, incendiu, intrerupere alimentare electricitate, panica, descarcarea acumulatorilor sau alte probleme de circuit) si trimite echipajele mobile de interventie rapida.

 • Mentenanta periodica a sistemului de alarma asigurata de catre specialistii Guard One.
BENEFICIILE sistemelor de alarma oferite de catre Guard One:

 • Complet configurabile si personalizate in functie de nevoile unice de securitate ale clientului, pot fi mutate, la cerere, in orice locatie, in orice moment;
 • Pentru orice sistem de alarma in varianta clasica cu cablare, Guard One vine si cu o varianta moderna radio, de ultima generatie, ce poate fi instalata in 60 de minute;
 • Adaptabile de la locuinte unicamerale pana la cladiri cu sute de spatii si incaperi;
 • Sistemele de alarma pot acoperi nevoi diverse şi specifice. De exemplu persoanele care au animale de companie pot instala sisteme de alarma care sa nu se declanseze la trecerea acestora;
 • Guard One certifica garantia performantei in asigurarea serviciilor de proiectare, instalare si mentenanta a sistemelor de alarma;

CARACTERISTICILE sistmelor de alarma oferite de catre Guard One:

 • Guard One instaleaza sisteme nord-americane de ultima generatie cu eficienta si performanta dovedita in timp;
 • Sistemele de alarma oferite de Guard One pot fi upgradate permanent conform nevoilor clientilor sau evolutiilor tehnologice;
 • Guard One ofera garantie extinsa asupra echipamentului;
 • Sistemele de alarma oferite de catre Guard One pot fi accesate de catre client de la distanta printr-o interfata specializata.

Activitatea Guard One de proiectare, instalare si mentenanta a sistemelor de alarma are acoperire la nivel national.

Asigurarea montajului sistemelor proiectate in cadrul firmei se executa cu personal calificat si atesta, avizat de politie, atent selectionat si in permanenta scolarizat.