Guard One

securitate evenimente

securitate-evenimente-guard-one-2

Printre activitatile de securitate si protectie desfasurate de catre Guard One la nivel national se numara si asigurarea securitatii evenimentelor sau manifestarilor publice.Succesul oricarui eveniment sau manifestare publica depinde nu doar de conditiile oferite de catre organizatori sau gradul de implicare al participantilor cat si de masurile de securitate ale evenimentului.

Asigurarea securitatii evenimentelor sau manifestarilor publice are doua obiective: protectia participantilor si prevenirea, urmarirea si depistarea oricaror activitati perturbatoare din perimetrul supravegheat.

De ce sa apelam la serviciul de securitate evenimente Guard One?Cu o vasta experienta in domeniu, Guard One ofera servicii de securitate la evenimente cum ar fi: concerte, intalniri de afaceri, gale, receptii, calatorii, grupuri organizate, etc.

Inainte de instalare in obiective Guard One evalueaza nevoia de securitate a evenimentului analizand urmatoarele aspecte: locatie, dimensiunea evenimentului, numarul si tipul de participanti, VIP-uri si probleme speciale si/sau deosebite.

Odata evaluata nevoia de securitate a evenimentului, Guard One pune la dispozitia clientului o echipa instruita pentru tipul evenimentului si asigura o gama larga de servicii de la receptie, control trafic si managementul multimii, pana la securitate pentru VIP-uri.